Liedon Kukka ja Puutarha

Puutarha

Puutarha

Puutarha on perustettu vuonna 1999. Silloin puutarha tunnettiin nimellä Lehtosen puutarha. Puutarhalla on aina ollut tavoitteena kasvattaa kestävät ja laadukkaat kesäkukat ja hyötykasvien taimet asiakkaille. Yrttien kasvava suosio on myös otettu huomioon ja tänä päivänä yrttilajikkeita onkin tarjolla huima määrä. Perinteisten yrttilajikkeiden lisäksi tarjolla on aina jotain uutta ja ihmeellistä. Viime vuosina suosiota ovat saaneet mm. oliiviyrtti ja lakritsiyrtti.

Perheyritys

Liedon kukka ja puutarha tunnettiin aikaisemmin Lehtosen puutarhana. Lehtosen puutarha aloitti toimintansa vuonna 1999. Puutarhan siirtyessä isältä tyttärelle vuonna 2012 nimi vaihdettiin viralliseksi ja syntyi Liedon kukka ja puutarha.

Puutarhurina puuhailen siis nykyään minä, Niina Haario. Olen alusta asti ollut mukana puutarhan toiminnassa ja yhdessä isäni kanssa opetellut kukkien kasvatusta. Vuonna 2005 valmistuin Tuorlasta puutarhuriksi ja siitä asti olen työskennellyt Koroisten Puutarhalla ja omassa puutarhassa. Apulaisina puutarhalla voit tavata mieheni Matin tai Pirkko anopin. Usein myös kaikki kolme lastamme löytyvät puutarhalta.

Siirry sivun alkuun